DACIA ZET MODELLENOFFENSIEF VOORT MET DE NIEUWE LOGAN MCV

Dacia Logan MCV

Na de nieuwe Dacia Sandero en Sandero Stepway vult Dacia zijn aanbod aan met de nieuwe Logan MCV, een grote break voor een kleine prijs. Shockingly affordable!

NIEUWE DACIA LOGAN MCV: EEN MODERNE BREAK VOOR PRAKTISCH GEBRUIK

De eerste Logan MCV is in 2006 geïntroduceerd. Dacia heeft inmiddels bijna 340.000 exemplaren op de markt gebracht in zo’n veertig landen. Op basis van dit succes en na het vernieuwen van de Sandero en Sandero Stepway, breidt Dacia het aanbod uit met de nieuwe Logan MCV. Het nieuwe model is vanaf het tweede kwartaal van 2013 te bestellen.

EEN AANVULLEND PRODUCTAANBOD

Dacia vult zijn aanbod gezinsauto’s aan met de nieuwe Logan MCV, een grote break voor een kleine prijs. Na de lancering van de Lodgy (de modulaire MPV met vijf tot zeven zitplaatsen) en de Dokker (de Ludospace met vijf zitplaatsen voor particuliere en zakelijke klanten), bevestigt de nieuwe Logan MCV dat hij thuis hoort tussen de ruime en praktische auto’s. Deze ruime C-segment break met vijf zitplaatsen richt zich op klanten die op zoek zijn naar een grote auto – zowel qua ruimte als laadvermogen – die comfortabel en praktisch is. Een extra pluspunt is dat de nieuwe Logan MCV efficiënt is en weinig verbruikt (3,8 l/100 km, voor de dieselversie).

Met een aantrekkelijk design en uitstekende prestaties versterkt de nieuwe Logan MCV de nieuwste autogeneratie van Dacia.

EEN ROBUUST EN AANTREKKELIJK DESIGN

De nieuwe Logan MCV heeft de nieuwe stilistische identiteit van Dacia. Het design straalt robuustheid en kracht uit.

EEN RUIM EN ENERGIEK DESIGN VAN DE BUITENKANT

Met zijn grote afmetingen (4,49 m lang en een bagageruimte van 573 liter) ontstaat een record aan ruimte en laadvermogen (430 mm langer dan de nieuwe Sandero). Dat biedt de mogelijkheid om in stijl voorwerpen met een lengte van 2,7 m te vervoeren.

De nieuwe Logan MCV heeft een energiek design, dat onder meer wordt versterkt door de dakdragers die de auto een krachtige en dynamische uitstraling geven. Het gebruik van zwarte elementen boven de achterlichten versterkt de robuuste look en het ruime karakter van de auto.

EEN RUIM, FUNCTIONEEL EN RATIONEEL INTERIEUR

Naast de robuustheid die door de carrosserielijn wordt geaccentueerd is de waarneembare kwaliteit van het interieur bij de nieuwe Logan MCV verder verbeterd. Het interieurdesign sluit aan bij het exterieur. Dacia heeft extra aandacht besteed aan de binnenruimte van de nieuwe Logan MCV, om zo te voldoen aan de verwachtingen van klanten die op zoek zijn naar gebruiksgemak. De rijpositie is comfortabel; het stuurwiel en de bestuurdersstoel kunnen worden afgesteld (afhankelijk van de versie). De ergonomie wordt versterkt door het praktische karakter en het gebruiksgemak van de auto: alle bedieningsorganen bevinden zich binnen handbereik van de bestuurder, vlak naast of direct op het stuur.

Het interieur is volledig ontworpen voor zoveel mogelijk rijplezier, met talrijke handige en goed toegankelijke opbergruimtes, zoals de opbergvakken in de voor- en achterportieren, de insteekvakken of de opbergruimte bovenop het dashboard. In totaal biedt de nieuwe Logan MCV zestien liter opbergruimte in het interieur. De bagageafdekhoes (afhankelijk van de versie) bevat een vast hard gedeelte met een opbergvak als extra opbergruimte. De achterbank is standaard 1/3-2/3 neerklapbaar.