Dacia Sandero Stepway, veelzijdig en robuuste crossover

Indrukwekkend en stoer silhouet, vloeiende horizontale lijnen, nieuwe Y-vormige LED-verlichting en een grote bodemspeling. De nieuwe Sandero Stepway heeft een volledig vernieuwd design met nog steeds de kenmerkende crossoverstijl. Ga heerlijk in het multifunctionele en ruime interieur zitten en beleef je volgende avontuur in alle comfort.

Rijden in de nieuwe Dacia Sandero Stepway Bi-Fuel?

Dat is zorgeloos en schoner rijden op LPG en geld besparen op iedere gereden kilometer. Om het nog aantrekkelijker te maken kun je de Sandero Stepway Bi-Fuel nu tijdelijk zelfs rijden met 5 jaar garantie! Alles wat je verwacht van een auto, maar dan voor een Dacia prijs.

Moderne technologie

Met het nieuwe Media Control System met radio, Bluetooth®-telefoonverbinding en ingebouwd display op het 3,5″ scherm bedien je je audiosysteem ook vanaf het stuur. Voor een nog gebruiksvriendelijkere ervaring in de auto krijg je met de Dacia Media Control-app eenvoudig toegang tot je favoriete navigatiesysteem via je telefoon. De radio-interface wordt op het scherm weergegeven en het geluid komt uit 2 luidsprekers in de voorste deuren.

Modulaire dakdragers

Gisteren wilde je een fiets vervoeren. Vandaag moet je een dakkoffer plaatsen. Klinkt dat bekend? De ingenieuze, ruimtebesparende modulaire dakdragers zijn te veranderen in dakdragers op langsdragers, zodat jij je spullen direct kunt vervoeren zonder een nieuwe set te hoeven kopen.

Verstelbare bagageruimte

Neem je veel spullen mee onderweg? Klap de achterbank neer en profiteer van nog meer ruimte achterin.

Grotere bodemspeling

Dankzij de grote bodemspeling kun je vlot op verschillende soorten wegen rijden met de nieuwe Sandero Stepway.