Dacia Lodgy, de comfortabele MPV

Heb je een groot gezin? Of een klein gezin met heel veel spullen? De Dacia Lodgy is een rijdende zee van ruimte. Er is altijd nog wel een plekje over. Voor een extra bal bijvoorbeeld. Of een driewieler. Of opblaasboot. Of u nu doordeweek naar uw werk rijdt, in het weekend de kinderen naar hun voetbalwedstrijd brengt of op vakantie bent, u zult zich altijd de koning te rijk voelen in de royale, comfortabele Dacia Lodgy.

De beste eigenschap, een ongekend aanpassingsvermogen

Het belangrijkste voordeel van deze auto is niet alleen de zee aan ruimte, maar wat u met deze ruimte kunt doen. Dankzij het modulaire ontwerp zijn alle indelingen mogelijk in de Dacia Lodgy mogelijk. U kunt heerlijk weg met 7 mensen of er met zijn tweeën op uit met (heel) veel bagage… U hoeft hiervoor alleen maar de rugleuning van de achterbank op de tweede zitrij neer te klappen. U kunt zelfs de neergeklapte achterbank in zijn geheel voorover kantelen.

Hoe meer ruimte, hoe meer vreugd

De Dacia Lodgy is enorm praktisch met 7 volwaardige zitplaatsen en slimme opbergmogelijkheden. Zelfs uw passagiers op de derde zitrij reizen heerlijk dankzij de royale ruimte boven hun hoofd en de enorme beenruimte. Twee uitklaptafeltjes achterin, een armsteun voor de bestuurder en een extra opbergnet voor de bijrijder zorgen voor nog meer comfort. De nieuwe middenconsole met chroomkleurige afwerkingen met satijnglans en de nieuwe specifieke bekleding zorgen met hun eenvoudige uitstraling voor een luxueus effect. En natuurlijk staat bij de Dacia Lodgy uw veiligheid voorop: ABS met noodstopbekrachtiging, 4 airbags, elektronisch stabiliteitscontrolesysteem (ESC) en het Isofix-systeem waarmee u eenvoudig het autostoeltje van uw kind vastzet. Zo kunt u iedereen die u lief is veilig en met plezier vervoeren.

Bij Dacia ontwerpen we onze auto’s volgens een vaste formule: met een uitgesproken stijl, maar zonder tierlantijntjes, uitgerust met de betrouwbaarste techniek en tegen een ongekend lage prijs. In amper tien jaar hebben we een nieuwe norm gesteld en de automobielmarkt op zijn kop gezet. Ongelooflijk? Niet echt. Ons geheim? Een perfecte mix van eenvoud, transparantie en gulheid. Van het modellengamma tot en met de prijs en het onderhoud: bij Dacia is alles glashelder. Rijden in een Dacia is de zekerheid van de juiste keuze. Kiezen voor kwaliteit, betrouwbaarheid, design, comfort en vooral een aantrekkelijke prijs. Maar ook uzelf de mogelijkheid bieden in een nieuwe auto te rijden die voldoet aan al uw wensen en behoeften. Met Dacia komt u waar u wilt en kunt u doen wat u wilt.

Smart Seats in de Lodgy

Eenvoudig van 5 naar 6 of 7 zitplaatsen dankzij de modulaire Smart Seats in de derde rij. Inklappen, kantelen of verwijderen doe je in een handomdraai. De tweede rij klap je eenvoudig in 2 ongelijke delen (60:40) in.